Acces controlat la dosarul contribuabilului – instructiuni ANAF

libris.ro
★ ★ ★Acces controlat la dosarul contribuabiluluiScopul acestui manual pus la dispozitie de cate ANAF este de a descrie toate actiunile pas cu pas şi componentele serviciului Acces controlat la dosarul contribuabilului.

Aplicaţia Acces controlat la dosarul fiscal al contribuabilului este disponibilă utilizatorilor care posedă certificat digital calificat.

După autentificarea pe portalul ANAF prin funcţia Logare, va apărea pagina cu spaţiul privat al contribuabilului, de unde se accesează aplicaţia din meniul Dosar fiscal.

Cu ajutorul acestei aplicatii aveti acces la:

  •  DATE IDENTIFICARE
  • VECTOR FISCAL
  • SITUATIE SINTETICA
  •  DECLARATII FISCALE

Mai multe detalii gasiti mai jos sau aveti posibilitatea descarcarii documentului dand clic pe link-ul Download (PDF, 380KB)

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.