Aparat foto digital Nikon – recomandarea zilei

libris.ro
★ ★ ★Un Aparat foto digital Nikon nu trebuie sa va lipseasca in concediu. Functiile de control simple si tehnologia automata inteligenta asigura imagini stabile, astfel ca veti surprinde imagini cu fete zambitoare si ochi deschisi cu ajutorul obiectivului NIKKOR cu unghi larg si zoom optic 7x cu tehnologie de reducere a vibratiilor asigura fotografii si filme clare, pe care le puteti vizualiza cu usurinta pe ecranul LCD mare.

Aparat foto digital Nikon COOLPIX S3500Functiile automate inteligente ale acestui aparat foto digital Nikon  asigura rezultate perfecte in orice situatie si puteti imbunatati pe loc fotografiile cu ajutorul efectelor de filtru distractive integrate in aparatul foto.

Reducere a vibratiilor (VR) la nivelul obiectivului:

Bucurati-va de imagini si filme fara miscare de fiecare data, gratie tehnologiei de reducere automata a vibratiilor de la Nikon, care compenseaza in timp real tremuratul aparatului foto.

Inregistrare video HD 720p clara:

Inregistrati momente in miscare instantaneu si la inalta definitie, multumita unui buton dedicat pentru inregistrare film.

Senzor de imagine CCD:

Va permite sa surprindeti imagini incredibil de detaliate, sa decupati fotografii in mod creativ si sa mariti la dimensiune de poster, pastrand calitatea imaginii.

AF cu urmarire subiect:

Cu un Aparat foto digital Nikon surprindeti cadre clare cu subiecte care nu pot sau nu vor sa stea nemiscate. Functia AF cu urmarire subiect pastreaza focalizarea aparatului foto pe un subiect selectat, chiar daca acesta se misca.

Obiectiv NIKKOR cu unghi larg si zoom optic :

De la imagini de grup la prim-planuri, acest obiectiv ofera o precizie exceptionala si o rezolutie clara, astfel incat sa surprindeti momente de calitate cu usurinta.

Sistemul Portret inteligent:

Realizati portrete perfecte de fiecare data cu aparatul foto digital Nikon. Cronometru zambet realizeaza fotografia atunci cand subiectul zambeste. Ochi deschisi va semnaleaza cand cineva are ochii inchisi. Estompare piele ajusteaza tonurile neuniforme ale pielii pentru un aspect mai fin. Remediere ochi rosii remediaza culoarea eronata a ochilor cauzata de blit. Retusare glamour ajuta la obtinerea unor portrete mai reusite.

Cumpara acum si beneficiezi de un discount de minim 10%.

Profita si tu!

Pregateste-te de vacanta!

 

red-ro

 

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Comentariile sunt închise.