Atentie la depunerea declaratiei 394

libris.ro
★ ★ ★Atentie la depunerea declaratiei 394Prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare a Fiscală nr.3806 / 2013 au fost modificate anexele nr.î-3 la OPANAF nr.3596/2011 privind declararea livrărilor/prestărilor şi achiziţiilor efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA, în sensul preluării în declaraţie a numărului de facturi emise/primite de către fiecare operator economic înregistrat în scopuri de TVA.

Astfel, a fost actualizat programul de asistenţă pentru completarea formularului (394) “Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional”, aferent ultimei perioade fiscale de raportare din anul 2013 care poate fi descarcat de pe pagina Descarca declaratii fiscale.

In declaraţie se înscriu toate facturile care au fost emise/primite , inclusiv cele care au înscrisă menţiunea “taxare inversă” sau “TVA la încasare”.

în declaraţie nu se înscriu facturile emise prin autofacturare şi bonurile fiscale care îndeplinesc condiţiile unei facturi simplificate conform prevederilor art.155 alin.(11), (12) şi (20) din Codul fiscal. Prevederea referitoare la bonurile fiscale se va aplica numai până la data de 31 decembrie 2014.

Atentie la depunerea declaratiei 394

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.