Black Friday 2017 la eMAG – noutati

libris.ro
★ ★ ★black friday  Black Friday 2017 la eMAG este pe 17 noiembrie 2017. Ce am aflat pana in acest moment:

– Cel mai mare număr de produse din ultimii ani și reduceri între 30% și 80% la televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, mașini de spălat, mixere, hote, produse de îngrijire personală și cosmetice, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii și, pentru prima dată, produse din categoria Smart Home; 

eMAG organizează Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, pe 17 noiembrie.  Peste 2 milioane de produse vor fi în ofertă, iar reducerile totale vor fi de peste 40 de milioane de euro. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediția de anul acesta ajunge la 350 de milioane de lei.

De asemenea, clienții vor putea achiziționa la prețuri speciale televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, mașini de spălat, produse de îngrijire personală și cosmetice, jucării, cărți, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină. De asemenea, aceștia vor avea la dispoziție în premieră 1.500 de produse din categoria Smart Home.

Anul acesta, peste 4.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday, dublu față de anul precedent.

Cumpărături simple în rate

Clienții pot achiziționa mult mai ușor, anul acesta, produsele dorite prin facilitățile de plată noi: 36 de rate fără dobândă cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank (pentru produsele vândute de eMAG), 12 rate fără dobândă pentru restul cardurilor de credit.

Stocuri de produse din ofertă:

 • Peste 50.000 de televizoare
 • Peste 25.000 de laptopuri
 • 60.000 de smartphone-uri
 • 20.000 de frigidere
 • 150.000  de electrocasnice mici (mixere, roboți de bucătărie, espressoare, fiare de calcat și altele)
 • 35.000 de aparate de îngrijire personală
 • 150.000 de produse Smart Home
 • 150.000 de parfumuri și seturi cadou
 • 150.000 de scutece (echivalentul a 40 de tiruri)
 • 150.000 jucării și jocuri
 • 25.000 de anvelope

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, lansat în România de eMAG în 2011. Ajuns la cea de-a șasea ediție, Black Friday a devenit cunoscut prin volumul uriaș de produse aflate în promoții și prin ofertele de preț unice. Datorită reducerilor între 30% și 80%, clienții eMAG pot achiziționa de Black Friday mai multe produse cu aceiași bani pe care i-ar da în mod uzual pe unul singur.

Ce trebuie sa faci

1. Pregateste lista de cumparaturi >>> click AICI

2. Iti faci cont

3. In ziua de Black Friday >>> doar faci comanda produselor selectate

vezi AICI lista produselor

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Comentariile sunt închise.