Cititoare de carduri de sanatate Omnikey 3821

libris.ro
★ ★ ★Cititoare de carduri de sanatate Omnikey 3821Aceste cititoare de carduri de sanatate Omnikey 3821 – HID sunt autorizate de catre CNAS pentru utilizarea lor de catre medicii de familie, farmacisti sau spitale, permitand accesul sigur si securizat la datele de pe cardurile de sanatate.

Lista cu cititoarele de carduri testate si validate de CNAS ca fiind compatibile cu sistemul informatic al cardului national de sanatate poate fi gasita AICI.
Cititorul de carduri de sanatate Omnikey 3821 este unul dintre cele mai bune si versatile cititoare, iesind in evidenta prin usurinta in utilizare, fiind foarte ergonomic, putand fi utilizat cu usurinta si de catre pacientii in varsta datorita butoanelor mari, cu spatiu suficient intre ele si foarte bine marcate.
Se conecteaza la calculator printr-un cablu USB foarte lung.
Pentru cine este interesat, l-am gasit la cel mai mic pret de pe piata:
280 Lei + TVA
(347,20 Lei cu TVA inclus)
si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT
Cititoare de carduri de sanatate Omnikey 3821 HID
★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.