Comunicat CNAS

libris.ro
★ ★ ★Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) informează furnizorii de servicii medicale, de medicamente şi dispozitive medicale că

Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) şi Sistemul Informatic Prescripţia Electronică (SIPE)  vor fi oprite temporar în perioada Joi, 22.11.2012, ora 18:00 – Luni, 26.11.2012, ora 7:00, în vederea desfăşurării activităţilor de instalare necesare pregătirii intrării în funcţiune a Sistemului Informatic al Cardului Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate.

         CNAS derulează în prezent activităţile de implementare a Sistemului Informatic al Cardului Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate în conformitate cu Strategia privind reformarea sistemului de asigurări sociale de sănătate şi îmbunătăţirea continuă a serviciilor medicale şi farmaceutice din România.

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.