Cursul de schimb valutar utilizat in 2013

libris.ro
★ ★ ★Cursul de schimb valutar utilizat in 2013

articol publicat pe 02.10.2012

Cursul de schimb valutar utilizat in 2013 comunicat de Banca Centrală Europeană folosit pentru calculul accizelor va fi de

4,5223 lei/euro.

Cursul este cu 5,16% mai mare faţă de cursul de schimb valutar folosit la calculul accizelor în anul 2012, care este de 4,3001 lei/euro şi va fi utilizat până la 31 decembrie 2012.

Accizele reprezintă taxele speciale de consum care se datorează bugetului de stat pentru unele produse provenite din producţia internă sau din import, respectiv alcool şi băuturi alcoolice (bere, vinuri, băuturi fermentate, produse intermediare, alcool etilic), tutun prelucrat (ţigarete, ţigări şi ţigări de foi, tutun de fumat), produse energetice (benzină, motorină, păcură, gaz petrol lichefiat, gaz natural, petrol lampant, cărbune şi cocs, energie electrică).

De asemenea, acest curs de schimb va fi utilizat în anul 2013 şi pentru calculul taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule datorată de contribuabilii care înmatriculează autovehicule în România potrivit Legii nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, cu modificările şi completările ulterioare.

Cursul de schimb valutar utilizat in 2013

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.