Declaratia 100 – descarca ultima versiune

AdevarulShop.ro
★ ★ ★declaratatia 100

reminder

Declaratia 100 in format PDF a fost actualizata in data de 19.01.2015, aceasta ajungand la versiunea v.2.0.1.

Declaratia 100 precum si ultimele versiuni ale declaratiilor in format PDF pot fi descarcate de pe pagina “Descarca declaratii fiscale“, aflata in meniul superior.

Atentie! Impozitul pe venitul realizat din arenda NU SE MAI DECLARA IN DECLARATIA 100, acesta declarandu-se in declaratia 112.

Declaratia 100 – Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat, conform OPANAF 1703/2014, se completează de plătitorii de impozite, taxe şi contribuţii sociale cărora le revin obligaţii de plată la bugetul stat.

Atentie! A fost introdus un nou impozit cod 641Impozit pe veniturile realizate din transferul masei patrimoniale fiduciare de la fiduciar la beneficiarul nerezident in cadrul operatiunii de fiducie.

Declaratia 100 privind obligațiile de plată la bugetul de stat se completează cu ajutorul programului de asistență.
Pentru declararea unei obligații de plată, pentru aceeaşi perioadă de raportare, nu se utilizează simultan mai multe metode de depunere a declarațiilor fiscale.
În situația în care, plătitorul de impozite sau taxe a utilizat pentru aceeaşi obligație de plată şi aceeaşi perioadă de raportare mai multe metode de depunere, va fi înregistrată prima declarație depusă, conform legii.
În situația în care, în declaratia 100 privind o perioadă de raportare, depusă la organul fiscal competent, nu au fost cuprinse toate impozitele sau taxele pentru care este prevăzută, conform legii, obligația declarării acestora, plătitorul depune un formular referitor la aceeaşi perioadă de raportare, pentru impozitele sau taxele nedeclarate inițial. Data depunerii acestui formular se stabileşte în conformitate cu prevederile legale.

Semnarea declaraţiilor se realizează prin utilizarea certificatului calificat emis de un furnizor de servicii de certificare, acreditat în condiţiile Legii nr. 455/2001

Declaratia 100 – ultima versiune

Este acest articol util pentru tine? Lasa-ne un comentariu!

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentarii

Declaratia 100 – descarca ultima versiune — 8 comentarii

  1. Va rog sa ma ajutati ,nu pot sa-mi descarc declartiile necesare depunerii pana pe 25 01. Va rog sa ma ajutati Multumesc.

  2. declaratia 100 se depune doar in format electronic? incerc sa descarc formularul, dar pe toate site-urile gasesc doar formularul pentru depunere electronica, unde am nevoie de certificat digital…ma puteti ajuta? multumesc

      • Deci sa inteleg ca este acelasi formular indiferent de modalitatea de depunere? la sfarsitul acestui formular cere validare si semnatura electronica, ceea ce eu nu detin…il pot depune asa? eu am intrat pe site-ul anaf si la sectiunea formulare fiscale, la D 100 este un alt format al formularului fata de cel al dvs., insa nu ma lasa sa completez sectiunea “Date privind creanta fiscala”. multumesc!