Declaratia 180 – descarca ultima versiune

libris.ro
★ ★ ★Declaratia 180Declaratia 180 – Notă de certificare, conform OMFP 1620/2014, a fost actualizata in data de 09.05.2016, aceasta avand versiunea A1. Declaratia 180 se întocmeşte de către

consultanţii fiscali, înscrişi ca membri activi în Registrul consultanţilor fiscali şi al societăţilor de consultanţă fiscală, pentru contribuabilii care optează pentru certificarea de către un consultant fiscal a declaraţiilor fiscale.

Declaratia 180 – Nota de certificare, in format PDF, actualizata la zi, poate fi descarcata de pe pagina “Descarca declaratii fiscale” aflata in meniul superior al blogului.

Nota de certificare se completează cu ajutorul programului de asistenţă pus la dispoziţie de Agenţia Naţionala de Administrare Fiscală, şi se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă.

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.