Declaratia 390 – ultima versiune publicata

libris.ro
★ ★ ★Declaratia 390 – Declaraţia recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare  – incepand cu anul de raportare 2017, a fost actualizata de ANAF in data de 01.02.2017.

Ultimele versiuni actualizate la zi  ale declaratiilor pot fi descarcate de pe pagina “Descarca declaratii fiscale” , aflata in meniul superior.

Declaratia 390 se depune lunar, în condiţiile prevăzute la art. 325 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare (Codul fiscal), până la data de 25 inclusiv a lunii următoare unei luni calendaristice, de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 sau 317 din Codul fiscal.

 

Declaratia 390 se depune în format PDF, cu fişier XML, ataşat pe suport CD însoţit de formatul hârtie semnat conform legii, prin una dintre următoarele metode:
– la registratura organului fiscal competent;
– la poştă, prin scrisoare recomandată.

Declaratia 390 se poate depune şi prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Opinia cititorilor acestui blog este importanta pentru mine. Lasa un comentariu!


Declaratia 390 – ultima versiune

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.