Declaratia 710 – descarca ultima versiune

AdevarulShop.ro
★ ★ ★infocontribuabili

reminder

Declaratia 710 – Declaraţie rectificativã, a fost actualizata in data de 19.01.2015 conform OPANAF 123/ 29.01.2014, aceasta ajungand la versiunea v.2.0.1.

Atentie! A fost introdus un nou impozit cod 641Impozit pe veniturile realizate din transferul masei patrimoniale fiduciare de la fiduciar la beneficiarul nerezident in cadrul operatiunii de fiducie.

Declaratia 710, precum si toate programele de asistenta elaborate de ANAF pentru intocmirea declaratiilor in format PDF pot fi descarcate de pe pagina “Descarca declaratii fiscale” , aflata in meniul superior.

Declaratia 710 se utilizează pentru corectarea impozitelor, taxelor şi contribuţiilor administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi stabilite de către plătitori prin autoimpunere sau cu regim de reţinere la sursă.

Atenţie! Sumele înscrise în declaraţie nu cuprind diferenţele de impozite, taxe şi contribuţii sociale stabilite prin actele de control.

În cazul în care se corectează mai multe obligaţii fiscale care se referă la aceeaşi perioadă de raportare, pentru fiecare obligaţie se completează în acelaşi formular câte un tabel generat cu ajutorul programului de asistenţă. Pentru obligaţii fiscale care privesc perioade diferite de raportare se va completa câte un formular pentru obligaţiile fiscale aferente fiecărei perioade de raportare.

Declaratia 710 se depune la organul fiscal în a cărui evidenţă fiscală contribuabilul este înregistrat ca plătitor de impozite şi taxe. În cazul sediului secundar înregistrat ca plătitor de impozit pe veniturile din salarii, declaraţia rectificativă, corespunzător activităţii sediului secundar, se depune la organul fiscal în a cărui evidenţă fiscală este înregistrat sediul secundar.

Declaratia 710 se completează cu ajutorul programului de asistenţă.

Contribuabilii care deţin certificat digital pot depune formularul prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Opinia cititorilor acestui blog este importanta pentru mine. Lasa un comentariu!

Declaratia 710

Este acest articol util pentru tine? Lasa-ne un comentariu!

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.