Declaratia de inactivitate – descarca ultima versiune

libris.ro
★ ★ ★Declaratia de inactivitateDeclaratia de inactivitate pentru anul 2016 in format PDF inteligent, a fost actualizata in data 28.01.2016, aceasta avand versiunea 1.0.0.

Declaratia de inactivitate pentru anul 2016 in format PDF actualizata, precum si ultimele versiuni ale declaratiile fiscale publicate de ANAF, actualizate la zi, pot fi descarcate de pe pagina “Descarca declaratii fiscale” , aflata in meniul superior.

Potrivit art. 36 alin. (2) din Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, persoanele juridice care de la constituire nu au desfăşurat activitate, precum şi subunităţile fără personalitate juridică din România care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, care de la constituire nu au desfăşurat activitate, depun o declaraţie în acest sens, în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice (1 martie 2017).

Această declaraţie de inactivitate va cuprinde toate datele de identificare a entităţii, respectiv:

  •         denumirea completă (conform certificatului de înmatriculare);
  •         adresa şi numărul de telefon;
  •         numărul de înregistrare la registrul comerţului;
  •         codul unic de înregistrare;
  •         capitalul social.

Nedepunerea la termen a declaraţiei de inactivitate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 100 la 200 lei.

Declaratia de inactivitate prevăzute mai sus se va depune, astfel:

  • în formă electronică, având ataşată o semnătură electronică extinsă, sau
  • în format hârtie şi în format electronic.

         Prevederile de mai sus se aplică şi persoanelor juridice fără scop patrimonial.

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.