Ghidul privind aplicarea sistemului TVA la incasare

libris.ro
★ ★ ★ANAF a elaborat, in vederea informarii contribuabililor, Ghidul privind aplicarea sistemului TVA la incasare care este structurat astfel:

  • prevederi referitoare doar la TVA la încasare existente în Codul fiscal şi în normele metodologice,
  • explicaţii,
  • comentarii,
  • exemplificări

Ghidul privind aplicarea sistemului TVA la incasare poate fi vizualizat AICI.

Totodata, Ministerul Finantelor Publice ne comunica ca specialişti din cadrul Ministerului Finanţelor Publice vor asigura instruirea contribuabililor la sala Amfiteatru din cadrul Institutului Naţional de Statistică în zilele de 27 noiembrie şi 4 decembrie a.c., în intervalul orar 1000 – 1300.

Persoanele vizate pentru participarea la aceste instruiri sunt toţi contribuabilii interesaţi de aplicarea sistemului TVA la încasare.

Accesul contribuabililor va fi gratuit.

Participarea la acest eveniment se va realiza în limita locurilor disponibile şi în ordinea înscrierii. Pentru înscriere vă rugăm să transmiteţi datele dvs de identificare (nume, societate, asociaţie, telefon, e-mail, fax, etc.) la adresa: cristian.marin@mfinante.ro.

Termenele limită pentru înscriere:

  • 23 noiembrie 2012, ora 1400 pentru evenimentul din data de 27 noiembrie 2012.;
  • 30 noiembrie 2012, ora 1400 pentru evenimentul din data de 4 decembrie 2012.

Capacitatea sălii Amfiteatru, din cadrul Institutului Naţional de Statistică, este de 250 de locuri.

Acţiuni similare de instruire a contribuabililor vor avea loc în toate judeţele ţării, în zilele de 27 noiembrie, respectiv 4 decembrie 2012, şi vor fi organizate de către Direcţiile finanţelor publice judeţene în municipiile reşedinţă de judeţ. Înscrierea pentru participarea la aceste acţiuni se va face potrivit coordonatelor comunicate public de fiecare direcţie a finanţelor judeţene.

Ghidul privind aplicarea sistemului TVA la incasare

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentarii

Ghidul privind aplicarea sistemului TVA la incasare — 3 comentarii

  1. Buna seara,
    de ceva vreme nu stiu ce se intimpla, ca nu mai pot vizualiza corect saitul dvs. .Tot ce este scris s.a restrins pe partea stinga pe o latime de 2 cm. In rest tot este