Ministerul agriculturii: depunerea proiectelor pentru masura 121 si 123

libris.ro
★ ★ ★Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va organiza o nouă sesiune pentru depunerea proiectelor pentru masura 121 si 123, adica  “Modernizarea exploataților agricole” și respectiv ”Creșterea valorii adăugate a produselor agricole forestiere” în perioada

26 noiembrie 2012 – 18 ianuarie 2013.

“Am luat această decizie, de a deschide o nouă sesiune pentru masura 123,  în contextul dificultăților legate de comercializarea legumelor și fructelor în România. Prioritatea mea ca ministru este, ca prin această măsură, asociațiile și cooperativele de producători să ajungă cât mai repede la stabilirea depozitelor de colectare legume-fructe în bazinele legumicole și pomicole. Acestea au acum la dispoziție fonduri europene cu care să construiască depozite, cu toate facilitățile necesare pentru vânzarea către comercianți, a legumelor și fructelor realizate chiar de membrii asociațiilor și ai cooperativelor implicate. Decizia mea face parte din setul de măsuri pe care ministerul agriculturii îl are în vedere pentru facilitarea accesului producătorilor în piețe”, a declarat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.

Decizia deschiderii unei noi sesiuni în cazul masurii 121 a fost luată în primul rând pentru încurajarea fermierilor de a crește bovine de carne în România.

Sumele alocate sesiunii din perioada 26 noiembrie 2012 – 18 ianuarie 2013 vor fi de 150 de milioane de euro pentru masura 121 “Modernizarea exploataților agricole” și respectiv 80 de milioane euro pentru masura 123 ”Creșterea valorii adăugate a produselor agricole forestiere”.

Ministerul agriculturii: depunerea proiectelor pentru masura 121 si 123

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentarii

Ministerul agriculturii: depunerea proiectelor pentru masura 121 si 123 — 3 comentarii

  1. Având în vedere tehnologia foarte simplă de creștere a vitelor pentru carne (adăposturi simple – sub formă de copertine deci valori mici) vin cu propunerea de a aloca sume pentru cumpărări de femele de prăsilă rase de carne, din U.E. din rasele Angus, Limousine, Charolaise etc. și masculi pentru montă naturală, toate cu pedigri precum și utilaje specifice producției de furaje, îmbunătățirea pajiștilor etc. Asociația profesională ANGUS-RO poate veni cu elemente tehnologice. De această dată importante sunt animalele de prăsilă. Există și soluția hibridărilor (metisării); femele din rasele și hibrizii existente in gospodării cu m.s.c.(tauri testați) din rasele de carne. Măsura 121 îmbunătățită cu propuneri pertinente și eficiente poate da ROADE. Cu respect Dr.Pachitanu Vasile, președinte as.ANGUS-RO

    • Cu multa stima, d-le Dr. Pachitanu Vasile. Poate propunerea dvs va fi citita de cineva cu putere de decizie. Eu doar atat pot sa fac: sa va aduc mesajul in atentia a peste 1500 de economisti si sa va public adresa si nr. de telefon.