Ministerul Muncii – Achizitie de lucrari de constructii

libris.ro
★ ★ ★Invitație Ministerul Muncii – Achizitie de lucrari de constructii
 
 Data: 25.07.2012
Numărul de Identificare al Contractului: SIP_CW 29/CF no. 4/2012
Banca Mondiala – Împrumut Nr: 4825-RO
 Proiect privind Incluziunea Sociala
      Ministerul Muncii, Familiei si Protecției Sociale a primit un împrumut de la Banca Internaționala pentru Reconstrucție si Dezvoltare pentru finanțarea Proiectului privind Incluziunea Sociala şi intenționează sa utilizeze o parte a acestui împrumut pentru plați eligibile, in cadrul Contractului pentru Centrul de Integrare Ocupaționala a Persoanelor Adulte cu HandicapUrlați , număr contract SIP_CW 29/CF no.4/2012.
      Direcția Generala de Asistenta Sociala si Protecția Copilului Prahova, beneficiar al finanțăriidin împrumut solicita oferte sigilate pentru achiziția de lucrări de construcții la Centrul de Integrare Ocupaționala a Persoanelor Adulte cu HandicapUrlați.
      Se propune construirea unui nou Centru de Integrare Ocupaționala a Persoanelor Adulte cu Handicap , cu o capacitate de 50 locuri.
      Conform temei de proiectare si pentru a exploata declivitatea terenului, se propune o clădire dezvoltata pe doua direcții si pe trei niveluri D P Em.
      La demisol : sunt amplasate bucătăria si spatiile adiacente acesteia: camere de depozitare si preparare alimente (carne, oua, zarzavaturi etc.), camera cu frigidere, oficiul prin care se distribuie mâncarea. Tot la demisol regăsim pe ranga adăpostul de apărare civila, zona de spălare, calcare, depozitare rufe si de asemenea centrala termica. Mâncarea se transporta spre spatiile de deservire a mesei cu ajutorul unui lift de tip “ mont charge”. Legătura dintre parter si demisol se realizează de asemenea si prin intermediul unei scări interioare.
      La parter: sunt poziționate 9 spatii de cazare (prevăzute cu cate un grup sanitar comun la doua camere), sala de mese, camera de zi, camera de izolare. Circulația de la nivelul parterului la nivelul etajului mansardat se realizează prin intermediul celor doua scări prevăzute prin proiect.
      La etajul mansardat: sunt poziționate 8 spatii de cazare, sala de servit masa, spațiul administrativ (birou administrație, birou sef centru, camera supraveghere etc.), spațiul destinat îngrijirii medicale (cabinet medical, sala de tratamente etc.).
      Din punct de vedere constructiv: clădirea nou propusa este alcătuita din fundație pe radier general, structura de rezistenta – cadre beton armat la niveluri supraterane si pereți din cărămida si BCA , structurali la nivelul demisolului, planșee din beton armat monolit, șarpanta din elemente din lemn rășinoase, cu învelitoare din tabla si parțial terasa necirculabila.
1.      Documentele de licitație (și copiile suplimentare) pot fi preluate gratuit de la sediul Direcției Generale de Asistenta Sociala si Protecția Copilului Prahova, Ploiești, Sos. Vestului nr.14-16, jud. Prahova, Serviciul Achiziții Publice Urmărire Contracte si Administrativ. Ofertanții interesaţi pot obţine mai multe informații de la aceeași adresa ( tel. 0244/586100 – int. 224).

Ofertele trebuie sa fie valabile pentru o perioada de 60 de zile după deschiderea ofertei si trebuie sa fie insolite de o Garanție de participare in valoare de 63.507,20 lei. Se acceptă 50% din valoarea garanţiei de participare în cazul IMM-urilor, conform legislaţiei române în vigoare.

2.      Ofertele trebuie sa fie transmise la sediul Direcției Generale de Asistenta Sociala si Protecția Copilului Prahova , Ploiești, Sos. Vestului, nr.14-16, jud. Prahova, Registratura înainte de ora10.30, in data de 27.08.2012. Nu sunt permise oferte in format electronic. Ofertele întârziate vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise in prezenta reprezentanților ofertanților care doresc sa participe la deschiderea ofertelor, din data de 27.08.2012, ora 11.00, la sediul Direcției Generale de Asistenta Sociala si Protecția Copilului Prahova, mun. Ploiești , Sos. Vestului , nr.14-16, jud. Prahova, in sala de ședințe a instituției.
3.      Ofertele întârziate vor fi respinse si returnate nedeschise ofertanților.

Ministerul Muncii – Achizitie de lucrari de constructii

 

★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.