O noua modificare a Codului fiscal

libris.ro
★ ★ ★O noua modificare a Codului fiscalO noua modificare a Codului fiscal la articolul 34, alineatul 5, litera b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, litera b) are urmatorul cuprins:

„b) contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul;”.

Baza legala: Legea 177/2012 publicata in M.O. 712 din 18 octombrie 2012
O noua modificare a Codului fiscal
★ ★ ★


StoreFashion.ro
★ ★ ★

Despre Asistenta contribuabili

Am creat Asistenta Contribuabili cu scopul de a aduna intr-un singur loc diverse informatii oficiale (imprastiate pe tot internetul) necesare din domeniul fiscal, contabil, legislativ, consultanta fiscala. Daca am reusit sau nu ramane la aprecierea dvs. Materialele afisate pe site sunt strict pentru informarea dvs, non-comerciala. Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, accidental sau intentionat, rezultat in urma utilizarii acestui site sau a oricaror site-uri legate la acest site.

Comentariile sunt închise.